luni, 24 septembrie 2012

EXCLUSIV: Interviu cu Bogdan Vladau

       Bogdan Vladau s-a lansat pe scena muzicala cu primul sau single "Hila". Ritmurile pop-dance si versurile senzuale au transformat piesa intr-unul dintre subiectele hot ale iernii 2010.
       Artistul cocheteaza demult cu muzica, fiind unul dintre clientii fideli ai localurilor de karaoke, unde alaturi de prieteni si fani castigati ad-hoc a impresionat artisti celebrii, de la Anda Adam la Dan Bitman. Piesa sa de debut, "Hila", a fost produsa de catre Zozo, cel ce se afla in spatele unora dintre cele mai mari succese de top romanesti. Videoclipul acesteia reflecta aerul de romanta a la italienne al piesei, cu imagini de o inalta calitate si cadre cinematografice in nunate calde.
        Bogdan a mai lansat un single (al doilea la numar) "Time to move", care este featuring Dr. Slim si pentru care a inregistrat si o versiune unplugged, iar in curand, artistul a dezvaluit ca va lansa un cover dupa piesa "Don't wake me up" a lui Chris Brown. Pentru a afla in ce relatii este cu presa, ce-i place sa faca in timpul liber, dar si multe chestii interesante despre Bogdan Vladau, apasati PLAY mai jos! ;)
   

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu