luni, 3 septembrie 2012

New single: Chris Oliver & Anita - I Sing In The Rain

       Un nou proiect marca Chris Oliver Production este lansat. Din acest proiect fac parte Chris Oliver si Anita, iar primul lor single se numeste “I sing in the rain”.
       Chris Oliver şi Anita sunt din Constanţa, amândoi fiind pasionaţi de muzică inca de la varste fragede. Chris Oliver a hotarat că Anita este vocea cea mai potrivită şi astfel au început proiectul împreună.
       Anita – a urmat ore de canto sub indrumarea profesorului Traian Broască din Mangalia.
La varsta de 18 ani participa la festivalul “Dan Spataru” unde devine castigatoarea trofeului, iar apoi participă la preselecţia show-ului ”Britain’s Got Talent” ce are loc în Anglia.
       Chris Oliver - compune de la varsta de 13 ani si a colaborat cu numerosi artisti si producatori din industria muzicala romaneasca, fiind membru al uniunii compozitorilor si muzicologilor inca de la varsta de 16 ani.
      Compozitorul si producatorul piesei, Chris Oliver declara: "Mesajul piesei este unul simplu si in acelasi timp profund: nu exista lucru pe care sa nu il poti realiza daca ai rabdare si te straduiesti suficient. Textul piesei vorbeste si despre asa zisii prieteni in preajma carora te simti strain si care "te mint" spunandu-ti lucruri pe care cred ei ca vrei sa le auzi...Nu trebuie sa ne atasam de lucruri materiale si nici sa nu lasam trecutul sa ne influenteze viitorul."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu