sâmbătă, 15 martie 2014

LIVE BLOGGING: EUROVISION MOLDOVA. FINALA

DIN CAUZA PROBLEMELOR TEHNICE NU AM PUTUT PANA ACUM SA POSTEZ NIMIC!

20:27 Tatiana Heghea - I'm Yours. Artista a atras atentia criticilor internatiutilor si si-a schimbat look-ul. Acum este MUUULT mai bine! Bravo! Desi a avut cateva ezitari, probabil din cauza emotiilor, se descurca binisor! :)

20:35 Legatura prezentatorilor si legatura in camera verde. Doinita Gherman se plange ca scena era foarte umeda si aproape ca a cazut de cateva ori... (eu cred ca daca ar fi cazut, avea sa fie show-ul mai frumos) :))))

20:44 LUCIA S - Frozen. SPECTACULOS. PERFECT! Atat piesa cat si show-ul sunt la un nivel foarte inalt. Lucia e demna sa ne reprezinte tara la ESC, asa ca VOTATI! 99905 este numarul la care puteti vota.

20:48 Margarita & Metafora - Vis. Daca in semifinala eram categoric si nu-mi placea piesa asta, dupa inca cateva ascultari mi-am dat seama ca are ceva interesant, insa nu e destul ca sa ne reprezinte tara la ESC in Danemarca.

20:52 Ana Cernicova - Dragostea divina. O balada draguta si atat. Nimic special, mai ales ca interpreta nu a cantat atat de curat pe cat si-ar fi dorit.

20:56 Edict - Forever. O piesa pop-rock. Vocea artistei este destul de puternica, insa eu mi-as fi dorit sa mai vad si un show pe masura unei piese de acest gen...

21:00 legatura in camera verde.

21:07 Flux Light - Never Stop No. BRAVO FLUX LIGHT si in special Olia Tira, care a atras atentie si ea la ce scriau internautii, mai ales ca a tinut cont de parerea mea (inclusiv)...Eu ii facusem observatie ca titlul piesei e "Never Stop No", iar ea in semifinala canta "Never Stop Now", respectiv aveam o dilema... O respect enorm pe Olia pentru cum este ca om si ca si artista. BRAVO si succes in continuare! ;)

21:12 Aurel Chirtoaca - Urme de iubiri. N-are imagine de scena. Piesa este de ascultat acasa... Intr-un cuvant PACAT, ca are voce buna!

21:15 Paralela 47 - Fragmente. Rock-ul intotdeauna se incadreaza frumos in formatul Eurovision. Imi place piesa baietilor din Paralela 47.

21:19 Diana Brescan - Hallelujah. Ahhh! Tare mi-i draga de Diana, mai ales ca pentru finala si-a schimbat coafura, care de altfel o si avantajeaza. Simplu, dar frumos si cu gust. BRAVO, Diana!

21:27 Revenit din publicitate :)) Legatura prezentatorilor. (ei stau chiar deasupra mea) :)))
21:33 Mikaella - Follow Your Dreams. La fel cum am spus si in semifinala a 2-a. Piesa este So/So... Totusi imi seamana piesa asta cu o alta piesa, insa nu-mi pot aminti cu care anume. :))

21:37 Curly - Your Recovery. Desi e noua pe piata muzicala autohtona, fata asta e ca o gura de aer proaspat. Are un feedback pozitiv  din partea publicului, dar si juriul a votat-o in a doua semifinala cu un punctaj destul de bun - 8 puncte. Totusi, poate piesa nu e chiar potrivita pentru Eurovision, insa nu strica ceva diversitate, asa ca BRAVO, Curly!

21:41 Cristina Scarlat - Wild Soul. Este una dintre favoritii mei din anul acesta. O voce puternica, un show frumos si o piesa GENIALA! Imi place foaaarte mult (desi, cred ca in semifinala s-a reprezentat mai bine).

21:45 Felicia Dunaf - The Way I Do. I-am spus Feliciei inca din semifinala ca mi-as fi dorit sa vad in back-vocal "material mai tanar", dar asta e strict dorinta/parerea mea...Important e ca back-vocalul canta foarte bine! Felicia ca de-obicei - voce puternica si ea este tare draguta.

21:49 Nominalizarea partenerilor de catre prezentatori. Mai sunt inca 15 minute pana la incheierea votingului.

21:56 RECAPITULAREA PIESELOR

22:04 STOP VOT!

22:05 RECITAL FORMATIA CUIBUL. Azi fix ca si la semifinala a doua. OBOSIT si PLICTISIT! Eu asteptam ALTCEVA!

22:45 TABELUL CU TELEVOTING locul intai: Boris Covali, 2 - Cristina Scarlat, 3 Mikaella, 4 Lucia S etc.

22:50 TABELUL CU NOTELE JURIULUI. Cristina Scarlat 12, Lucia S. - 10, Boris Covali 8.

FELICITARI CRISTINA SCARLAT! EA NE VA REPREZENTA TARA LA COPENHAGA!

SEARA BUNA TUTUROR!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu