miercuri, 25 septembrie 2013

New single: Vika Cupnaia - Feel My Love (feat. Smally)

Originara din Republica Moldova, dar stabilita cu traiul de 16 ani in SUA, Vika Cupnaia revine  in atentia ascultatorilor cu un nou single. Piesa se intituleaza “Feel My Love” si este in colaborare cu interpretul si compozitorul muzical – Smally.

Linia melodica a fost compusa de Majestic, producator muzical de la “Bad Boy Records”, casa de productie a lui P. Diddy. Tot la muzica a lucrat si Vitalie Catana (aka. Smally), care de altfel s-a ocupat si de aranjamentul piesei, iar versurile au fost scrise de catre Vika Cupnaia.

Am lucrat mult la piesa “Feel My Love”… Are un sound fresh, energizant si vesel  si cred ca o sa atraga consumatorii de muzica si pentru ca  eu si echipa mea avem mare incredere in acest single, am filmat si un videoclip, care urmeaza sa fie lansat curand. Promit ca o sa ramaneti incantati de ce o sa vedeti, insa deocamdata nu vreau sa dezvalui foarte multe, ci va las sa va incantati auzurile cu “Feel My Love”!“ – a declarat artista.

Pentru a fi la curent cu activitatea muzicala a artistei si pentru a afla ce noutati mai pregateste Vika Cupnaia, intrati pe pagina de facebook: http://facebook.com/VikaCupnaia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu