joi, 24 octombrie 2013

Single nou: Bladi & Dr. Mako feat. Drei Ros – You & Me

Dupa succesul inregistrat in Spania cu cele doua single-uri, “Alive” si “Fly Around Me”, Bladi & Dr Mako revin in forta cu un nou single “You & Me”.

"You& Me" este o  piesa eurodance care combina un refren foarte penetrant, usor de retinut si fredonat,  interpretat in forta de Bladi - cu partitura rapp a lui Drei Ros, rapper de origine romana stabilit in Los Angeles, care a colaborat, printre altii, cu artisti internationali precum  precum  Akon, Junior Reid, Glasses Malon s.a.

“Inca din 2012, cand am fost la premiile Romanian Music Awards, am ramas fascinat de frumusetea orasului Craiova, asa ca am decis sa revin aici cu o colaborare, care, dupa parerea mea, este una reusita. Ma bucur ca am realizat un featuring cu cei doi craioveni si sper sa fie un proiect care o sa prinda in Spania si nu numai!”, declara Drei Ros.

Pentru productia noului single, "You & Me",  Bladi si Dr Mako au colaborat din nou cu Mihai Ristea, fiind semnata, ca si single-urile anterioare , cu labelul spaniol de muzica dance "Squad Music".

"Ne bucuram ca acest single nou eurodance marcheaza colaborarea cu Drei Ros, un profesionist care lucreaza si cumpune peste Ocean, in State! De asemenea, reintalnirea cu Mihai Ristea a fost un nou prilej de bucurie, de lucru in echipa.", spun Bladi si Dr Mako.

Pana acum piesele Bladi & Dr Mako au aparut  pe patru compilatii dance, fiind prezente pe toate portalurile importante din distributia digitala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu