vineri, 27 iulie 2012

Viky Red isi lanseaza videoclipul "Love You" in Cinema Pub!

       In mai putin de o saptamana va avea loc lansarea celui de-al doilea clip Viky Red, "Love you", care este o continuare a primului videoclip "If you ever feel", ambele in regia lui Iulian Moga.
       Evenimentul va avea loc in data de 1 August in Cinema Pub (Calea Mosilor nr. 100, zona Rosetti), la ora 19:00. Viky a pus la bataie 5 invitatii pentru fanii sai, care, incepand de azi, pot castiga participand la concursul pe care acesta il va organiza pe pagina sa de Facebook (http://www.facebook.com/vikyred )
       In cadrul lansarii, artistul va sustine si un mic concert, cu piese noi cum ar fi "Deep into your heart" si "Just for you", piese care se vor gasi pe primul albumul semnat Viky Red.
       Intrebat de ce a ales sa faca un eveniment pentru lansarea clipului, artistul a declarat: "Lumea nu obisnuieste sa faca evenimente, pentru mine acest videoclip este ceva special si am vrut sa transmit si publicului acest sentiment."
       O aparitie surpriza in noul clip Viky Red va fi bine cunoscutul designer, Florin Dobre, care va fi prezent si la eveniment impreuna cu regizorul videoclipului, IulianMoga.
       Evenimentul va incepe la ora 19:00, in Cinema Pub, (Calea Mosilor nr. 100) iar accesul se va face doar pe baza de invitatie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu