duminică, 22 iulie 2012

New video: AndreEA Miss Ventura - My Love

         Frumoasa Andreea Antonescu revine dupa o pauza de mai bine de un an in atentia publicului sub numele de scena Andreea Miss Ventura, cu un sound fresh si o imagine cu adevarat spectaculoasa. :X
        Andreea Antonescu este deja un artist cu vechime in industria muzicala, care a reusit mereu sa se reinventeze si sa isi uimeasca fanii. Este primul artist care a primit Discul De Diamant pentru vanzarile unui album si in acesta vara ne indeamna sa dansam pe ritmurile...dragostei.
        Videoclipul regizat de talentatul Alex Ceausu a fost filmat in Malta cu sustinerea Malta Travel si Ministerul Turismului maltez, iar majoritatea cadrelor au fost filmate pe insula cu un singur semafor, Gozo, dar si pe insula Comino unde se afla celebra Laguna Albastra.
         Filmarile au durat doua zile iar Andreea a avut parte de experiente total noi: a condus un Jeep, a experimentat Water Sofa si chiar Slingshot.
         In plus, 'My Love' contine si cadre filmate la o festa traditionala: sarbatoarea Sfantului Andrei, in orasul Luqa situata pe insula principala malteza. In cadrul spectaculosului eveniment au participat peste 6000 de oameni si o fanfara. Iar pentru ca atmosfera de petrecere sa fie completa, peste 50 000 de beculete colorate au ornat strazile, totul culminand cu traditionalele focuri de artificii care au durat mai bine de 2 ore.
         Povestea videoclipului este una de dragoste, o iubire de-o vara: Andreea aflata cu fetele in vacanta isi intalneste iubirea si filmeaza amintiri.
         Pentru un plus de originalitate si crearea unui atmosfere de poveste cu are retro, pe langa peisajele de vis s-a folosit si o camera de filmat de 8 mm Cosina din 1975.
         Single-ul 'My Love' realizat de Bogdan Tascau, Rares Varniote si Emanuela Oancea promite sa se incapataneze sa ne ramana in minte cat e ziua de lunga.
Refrenul catchy, versurile savuroase imbinate cu ritmurile usor orientale ne poarta cu gandul spre escapada perfecta.
         "Sper din tot sufletul sa imi surprind placut fanii mai vechi si mai noi. Sa ii bucur cu o piesa numai buna pentru petrecerile nebune de pe plaja.", ne-a spus entuziasmata Andreea. In plus, mai jos aveti si un mesaj video de la frumoasa interpreta. ENJOY! :>

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu