luni, 19 noiembrie 2012

New project: Mike Angello - Belong To You

Mike Angello, un nou proiect marca Randi.

Casa de producţie Famous Production, lansează un nou proiect muzical: Mike Angello, cu piesa “Belong to You”. Proiectul își propune să cucerească în scurt timp publicul și topurile din România și din afara țării.
Pentru mine nu există limite atunci când mă gândesc la muzică. Iubesc, trăiesc și respir sunete și versuri încă de la 12 ani, când mi-am descoperit această pasiune. Mă potrivesc foarte bine cu stilul compoziţional al lui Randi, astfel că piesa Belong to you rezonează perfect cu felul în care îmi doresc să mă exprim muzical” a declarat Mike Angello.

Primul single, “Belong to you”, este însoțit de un videoclip senzual și puternic la nivel vizual. Versurile piesei vorbesc despre senzația de fericire și împlinire pe care o trăim cu toții atunci când suntem norocoși să ne întâlnim jumătatea, când nimic nu ne stă în cale și tot ce ne dorim este ca povestea noastră de dragoste să nu se sfârșească niciodată și să fim mereu împreună. Pentru că numai împreună ne simțim întregi.
Cu o voce pasională şi plină de senzualitate, am încredere că Mike Angello va deveni în cel mai scurt timp o referinţă pentru muzica pop din România, dar şi din străinatate. Stilul romantic şi sound-ul misterios îţi provoacă simţurile printr-o linie melodică irezistibilă, în acord perfect cu vocea lui” consideră Randi, producătorul său muzical.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu