miercuri, 1 august 2012

CONNECT-R LANSEAZA ALBUMUL CU NUMARUL DOI!


       Inchideti alarmele, aruncati telefoanele pe geam si ascundeti ceasurile - anul acesta nu dormim! Connect-R, artistul emblematic al ultimilor ani ai industriei muzicale, se pregateste sa lanseze cel de-al doilea album din cariera sa.
       Pentru ca nu ii place sa se dezica, Stefan a avut si in acest weekend o serie de concerte, calatorind in noapte din oras in oras si din club in club, hiturile sale fiind ascultate de zeci de mii de romani in aceeasi seara Duminica a fost cap de afis la un eveniment live de amploare, unde a cantat alaturi de alti artisti de renume, facand un show eclectic in compania trupei sale de instrumentisti.
       Piesa de rezistenta a verii care ne indeamna la o petrecere fara...somn, 'Vara Nu Dorm', se claseaza pentru cea de a 7-a saptamana consecutiv pe prima pozitie a audientelor in Romania. Replica ce pregateste toamna nu a intarziat sa apara, Connect-R lansand de curand piesa 'Summer Is Gone'.
      Si pentru ca artistul doreste sa impartaseasca productiile sale cu noi toti, albumul 'From Nothing To Something' se va lansa pe data de 2 august in parteneriat cu ziarul Libertatea. Acesta este cel de-al doilea din cariera artistului si cuprinde hituri ca 'Burning Love', 'Still', 'Take It Slow' sau 'Ring The Alarm'.
      "Sunt foarte fericit ca in sfarsit va pot darui rodul muncii mele de ani de zile. Imi doresc sa va bucurati de el si sa fie pretext de petrecere oriunde va aflati" a declarat Connect-R zambind.

Sunteti pregatiti de petrecere? :D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu