miercuri, 24 octombrie 2012

New video: Timati feat. Craig David - Sex In The Bathroom

         Rapper-ul rus Timati a filmat videoclipul piesei "Sex in the bathroom" ce este in duet cu artistul britanic Craig David. "Sex in the bathroom" este unul dintre cele mai puternice track-uri de pe albumul "Swagg".
         Regizorul videoclipului a fost Pavel Hoodyakov, un bun prieten de-al lui Timati si cel care i-a regizat majoritatea videoclipurilor.
         Lansarea oficiala a videoclipului a avut loc pe data de 12 octombrie in clubul "Posh Friends" din Moscova. Bineinteles ca de la lansare nu a lipsit Craig David, care dupa parerea mea, ridica piesa la un nivel foarte inalt. Despre videoclip, Timati a declarat: "Pot sa va spun ca este un videoclip modern, impresionant si provocator, care nu lasa indiferent pe nimeni. Sunt convins ca duetul cu Craig David va ajunge in fruntea topurilor nu doar din Rusia, dar si din Europa. Cel mai probabil ca Craig va fi printre invitatii mei speciali din cadrul concertului solo pe care-l voi sustine pe 29 noiembrie in Crocus City Hall". Mai jos puteti sa vedeti videoclipul "Sex in the bathroom". Cum vi se pare?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive