duminică, 17 martie 2013

Aliona Moon va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2013 la Malmo!

Aliona Moon cu piesa "A Million" este castigatoarea selectiei nationale Eurovision Moldova 2013. Ea a castigat cu un total de 22 de puncte, 12 puncte de la juriu si 10 puncte acumulate in urma televotingului si prin urmare, ne va reprezenta tara la Eurovision la Malmo (Suedia).

Replici dure la adresa artistei au inceput sa apara dupa incheierea concursului. Replici din partea concurentilor suparati, care n-au castigat! Nu stiu de ce se mai supara cineva si mai ales de ce arunca cu atata murdarie...Normal ca fiecare artist a avut incredere in sine si in piesa pe care a cantat-o in concurs, dar cu atat mai mult trebuiau sa constientizeze faptul ca piesa castigatoare va fi numai una! Aliona Moon a avut cel mai frumos show dintre toti concurentii si asta SE STIE! Cristina Scarlat, care a fost una dintre favoriti (nu si din favoritii mei), a tot aruncat cu replici taioase (asta eu personal am auzit, pentru ca stateam alaturi de ea la discutiile de dupa concurs) ba ca show-ul e copiat, ba ca a bagat bani in televoting etc. In legatura cu zvonurile ca, chipurile, show-ul Alionei este copiat, va las mai jos un screenshot cu declaratia lui Pasha Parfeni, producatorul piesei "A Million", pe care va las s-o reascultati. Si inca ceva...Nu inteleg de unde atata rautate si invidie intr-un om cu un chip atat de dragut (ma refer aici iarasi la Cristina Scarlat). In fine, cu totii stim ce inseamna Eurovision. Intotdeauna se lasa cu vorbe si scandal, dar important acum e s-o sustinem si s-o promovam pe Aliona Moon asa cum putem noi mai bine, pentru ca: 1. Merita; 2. Are nevoie; 3. E A NOASTRA!


Moldova va intra în prima semifinală din 16 mai alături de Letonia, Azerbaijan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda şi Bulgaria . În cea  de-a doua semifinală vor concura România, Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elveţia, Georgia, Grecia si Armenia.


P.S. Daca vreti sa vedeti si poze de la semifinale + finala Eurovision, o puteti face pe FACEBOOK.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive