miercuri, 27 martie 2013

New single: Jessica Sutta feat. Kemal Golden - Again

Fosta membra Pussycat Dolls isi prezinta noul single si vorbeste in premiera despre o posibila reunire a trupei. Dupa despartirea trupei ce odata a facut-o celebra, Jessica Sutta isi contiuna se pare cu succes cariera solo, lansand un nou single, ce poarta numele “Again”, pe data de 26 martie.

Pe site-ul Billboard.com a aparut in exclusivitate un streaming al piesei si se pare ca este destul de vizionat si ascultat, semn bun ar spune fanii, dar si criticiii.

Cu doi ani in urma, artista a ajuns in topuri cu “Show Me”, insa de aceasta data spera sa isi intreaca performanta din 2011, mai ales ca “Again” are un aer mult mai personal, ca o confesiune.

Vorbeste despre acel val de energie negativa pe care o simti in tine atunci cand iei mereu decizii gresite. Fie ca este vorba de o relatie sau un stil de viata, cantecul vorbeste despre o perioada mai intunecata a vietii mele, careia totusi i-am supravietuit, fiind capabila sa vad lumina de la capatul tunelului. Bune sau rele, am avut de invatat din toate experientele vietii”, spune Jessica.



SURSA: www.devoratormonden.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive