marți, 12 martie 2013

Eurovision Moldova 2013: Live-blogging semifinala I

In seara asta se desfasoara prima semifinala Eurovision Moldova 2013 si urmeaza sa aflam numele concurentilor care se vor califica in finala, ce va avea loc pe 16 martie. Eu, impreuna cu cativa colegi de-ai mei, bloggeri oficiali ai Eurovision-ului (Eugen, Cristina, Vadim), o sa va tinem la curent cu tot ce misca pe-aici in timp real. Hai sa comentam impreuna show-urile si interpretarile fiecaruia dintre artisti, iar mai jos va las sa vedeti ordinea in care acestia vor urca pe scena.
Peste cateva minute incepe concertul. Fiti cu ochii aici pe blog pentru impresii fresh si pe pagina de facebook pentru poze: http://www.facebook.com/MuzicaBoona

20:00 Concursul incepe cu interpretarea LIVE a piesei Lautar a lui Pasha Parfeni.

20:04 Au iesit prezentatorii pe scena: Catalin Josan si Evelina Virlan. Catalin testeaza sunetul cantand "We are the champions".



20:07 Prezentatorii au dat legatura colegului Lucian Dumitrescu, care se afla in camera verde.

20:09 START CONCURS!

20:11 Chiar acum pe ecran este prezentat tabelul cu numerele de telefoane ale participantilor

Votul juriului va constitui 50 % si 50 % votul publicului

Juriul: Nicu Tarna, Geta Burlacu, Nelly Ciobanu, Tatiana Cerga, Ludmila Climoc, Dorel Burlacu, Valentin Boghean, Victoria Tcacenco si notarul Viorica Nagacevschi.

20:15 START TELEVOT!

20:16 Prima concurenta e pe scena. Diana Staver cu piesa Underestimated. O piesa destul de buna dupa parerea mea. Show dragut, dar nu-i ofer prea multe sanse de castig.

20:21 pe scena Vitalie Maciunschi - I want you back. Voce puternica, piesa antrenanta. O piesa si un show demn de a se califica in finala.

20:25 Margareta Ciorici cu piesa "Coma". Piesa bunicica, insa accentul e cam naspa!

20:28 Pe scena urca Cristina V & Glam Girls - Celebrate. Sincer, dupa ce le-am vazut cum arata azi, au devenit printre concurentii mei favoriti! Cat despre piesa - clar! E HIT! :D


20:32 PAUZA. In acest timp puteti sa aruncati o privire pe pagina de facebook, pentru a vedea cateva poze de la concert. 

20:35 Prezentatorul canta "Bunica bate doba", piesa celor de la Zdob si Zdub, care sunt invitatii speciali din seara asta.

20:37 Legatura in camera verde. Lucian vorbeste cu primii 4 concurenti, care deja au cantat.

20:43 Doinita Gherman - Planeta e un rai. Sincer, nu inteleg de ce Doinita participa in fiecare an la Eurovision. Macar de-ar veni cu ceva nou, dar asa...In plus, piesa este despre NIMIC. Nu-mi place, dar macar e bine ca nu ai cum sa adormi la asa piesa si imi plac imaginile de pe fundal. Sunt superbe!

20:47 Stela Botan - Inima mea. Am un respect profund pentru Stela. O sustin pentru ca are o piesa buna, o prezentare scenica demna de finala si e foarte talentata! 


20:52 Negruta Vitalie - You'll be mine. Sunt placut surprins de show-ul pe care-l face. BRAVO!

20:56 Aliona Moon - A milion. WOW! Un show de exceptie. Voce impecabila si un Pasha Parfeni la pian. Un maaare THUMBS UP pentru Aliona. Inca o favorita de a mea din seara asta pe care o votez! 



21:00 PAUZA

21:16 Ruslan Taranu - Amadeus. Nici piesa buna si nici show frumos n-are! Nu-mi place!  El azi nu se califica in finala!

21:19 Unul dintre cei mai mediatizati artisti din cadrul Eurovision din anul asta: Boris Covali - Runaways. Show prea simplu...aproape deloc! Piesa draguta si voce buna. O sa se califice in finala, pentru ca e printre favoritii publicului si juriului.

21:24 Felicia Dunaf - Codename Felice. URAAAA! Superba piesa, superba prezentare scenica, superb SHOW! VOTAM Felicia Dunaf!



21:28 Svetlana Bogdanova - Conquer my heart. Ultima din concurenti, dar nu cea din urma. Imi plac nespus de mult imaginile de pe fundal. O prezenta inedita si enigmatica anul asta. 

21:39 Tabel Televot Partial - Doinita Gherman este pe primul loc deocamdata. WTF? Oare cati bani a cheltuit pentru a se vota? ca nu cred ca publicul chiar o iubeste atat de mult ca sa o ridice tocmai pe locul I! :)))

21:47 STOP TELEVOT!

21:55 Acum LIVE pe scena: Zdob si Zdub.


22:27 Siiii...avem tabelul cu punctele juriului.

Prin urmare...In finala se califica: Boris Covali, Aliona Moon, Doinita Gherman, Vitalie Negruta, Felicia Dunaf, Cristina V & Glam Girls, Svetlana Bogdanova. 

Mda...in principiu, m-am asteptat la asa un rezultat, insa nu stiu cumde s-a calificat in finala Doinita Gherman si nu s-a calificat Stela Botan. Not fear! :(

In fnala de pe 16 martie, artistii din prima semifinala care s-au calificat in finala, vor evolua astfel: Boris Covali sub numarul 2, Aliona Moon - 14, Doinita Gherman - 11, Vitalie Negruta - 9, Felicia Dunaf - 13, Cristina V & Glam Girls - 1, Svetlana Bogdanova - 4


Multumesc celor care au fost alaturi! S-aveti o seara linistita in continuare si ne intalnim joi seara tot aici si pe facebook. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive