miercuri, 17 octombrie 2012

Videoclip nou: Andreea Balan feat. Laurentiu Duta - Ma doare fara tine

          Andreea Balan revine cu un nou videoclip in premiera pe Urban.ro! "Ma doare fara tine" se numeste piesa ce ne-o arata pe artista cu o atitudine si o imagine diferita.
          Noua piesa a Andreei se numeste "Ma doare fara tine", este compusa si produsa de Laurentiu Duta si este in colaborare cu acesta. E un proiect de suflet care se potriveste foarte bine cu sezonul de toamna deoarece este o melodie puternica dar totodata nostalgica si sensibila.
          Pentru noul videoclip, artista a lucrat cu talentatul fotograf Ciprian Strugariu fiind prima colaborare a Andreei cu regizorul roman. De styling s-a ocupat echipa formata din Ana Andrei si Andreea Inankur, iar de make-up & hair Claudia Tarbac.
         Filmarile pentru "Ma doare fara tine" au durat doua zile, s-au desfasurat la marginea Bucurestiului iar rezultatul final este un clip romantic, nostalgic si sensibil. Andreea ni se dezvaluie cu o noua imagine, o noua atitudine si intr-o ipostaza diferita fata de felul in care fanii ei au vazut-o pana acum.
          E GENIALA productia! Imi place la nebunie si piesa si videoclipul, pe care va las sa-l vedeti mai jos!  Oh yeaaaaaaah! :x

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive