marți, 16 aprilie 2013

New single: Mishelle & Dj Leonid Rudenko - Love is a crime

Sens Music si HaHaHa Production iti prezinta Love is a crime, mult asteptata piesa Mishelle, care aduce in prim plan o voce si o imagine noua si se bucura de contributia cunoscutului DJ rus Leonid Rudenko.

"Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare cu Rudenko si am incredere ca o sa va placa si voua piesa. Pe scurt, mesajul pe care <<Love is crime>> il transmite e ca uneori trebuie sa ne asumam riscuri pentru a fi fericiti. Iubirea nu tine cont de reguli si nu cunoaste limite", spune Mishelle.

"M-am bucurat sa lucrez alaturi de Mishelle, e o tanara foarte talentata si transmite multa emotie prin muzica ei. O sa simtiti si voi asta ascultand piesa", adauga Rudenko.

Rudenko se numara printre cei mai apreciati DJ-i rusi, facandu-se remarcat la nivel mondial cu piesa Everybody, care a ocupat pozitii fruntase in topurile europene.

DE MENTIONAT ESTE FAPTUL CA: Mihaela Ojog deja nu mai este imaginea si vocea proiectului Mishelle! Cred ca in curand o sa postez cateva poze cu NOUA Mishelle! :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu