vineri, 26 aprilie 2013

New video: Sunstroke Project - Walking in the rain


Sunstroke Project lansează clipul piesei "Walking In The Rain" care a fost nr 1 in topul celui mai mare post de radio din Rusia, “Radio Record”. Videoclipul dă o stare de bine, revigoranță de care iți vei aminti cu siguranță în zilele fierbinți de vară.

Membrii formaţiei SunStroke Project „pornesc” o ploaie care te energizează și îți aduce o doză de fericire. Momente fresh în care baieții se dezlanțuie pe scenă, atitudine pozitivă, veselie, toate le găsiți în noul videoclip Sunstroke Project.

Ne-a facut plăcere să colaborăm cu regizorul Florin Botea și suntem încântați de rezultat. La filmări am cântat și ne-am distrat. Sperăm să vă amuzați la fel ca noi urmărind videoclipul și mai ales să vă facă să zâmbiți chiar și într-o zi ploioasă” menționează Serghei Ialoviţchi.
Filmările clipului regizat de cei de la “Rival Film” au avut loc în luna martie, în București, pe platourile de filmare din Buftea.
Sunstroke Project își surprind fanii cu o nouă imagine, smart-casual, look la care au colaborat cu stilistul bucureștean Matei Schwartz.

Daca sincer, eu ma asteptam sa vad altfel de videoclip...Voua va place? :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu