miercuri, 1 mai 2013

Lansarea noului post de radio - MUZ FM


Astăzi, 1 mai, s-a lansat postul de radio MUZ FM, care vine pe piaţa mediatică din Republica Moldova ca un veritabil suporter şi adept al celor mai în vogă trenduri muzicale şi de divertisment. Muz FM tinde să-şi creeze o identitate şi să ofere plusvaloare tendinţelor showbiz-ului autohton şi internaţional.
Dj-ii matinalului MUZ FM, Iulian Ursu şi Mihai Teodor, au pregătite în fiecare zi surprize de proporţii pentru ascultătorii acestui post de radio. În ziua lansării, invitaţii lor sunt din elita interpreţilor autohtoni – Dianna Rotaru, Irina Remesh, Sunstroke Project! Cireaşa de pe tort o reprezintă, însă,super vedeta internaţională LEXTER, care le-a oferit un interviu în exclusivitate “Muzelor Diminetii: Ursu si Mihai”.
Pe 1 mai surprizele continuă toată ziua pe toate frecvenţele din ţară, MUZ FM având o acoperire naţională.
Postul de radio Muz FM va difuza 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, emisiuni de divertisment – produs sută la sută autohton, ştiri la zi – directe şi echidistante şi, evident, o selecţie din cele mai în vogă hituri ale momentului, atăt autohtone căt şi internaţionale.
Emisiunile Muz FM au un caracter generalist, de divertisment, o structură în general fixă, un conţinut accesibil pentru toţi radioascultătorii. De luni până vineri programele au un conţinut informativ mai accentuat, iar cele de week-end un conţinut de entertainment muzical mai pronunţat.
MUZ FM poate fi receptionat pe 88.0 FM în Chişinău şi pe toate frecvenţele din ţară, la fel şi online pe www.muztv.md/muzfm

Sursa: http://www.muztv.md/muzfm

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu