miercuri, 15 mai 2013

New project: I-KON - The Boy Who Likes To... [Teaser]

În peisajul muzical și-a făcut apariția un tip misterios lansat de către casa de producție DrumBox Production: I-KON.

Nu vrea să își arate identitatea (încă), dar ne pune tuturor imaginația la încercare dându-ne câteva indicii despre cine s-ar putea ascunde în spatele acestui nume de scenă: nu este deloc străin de industria muzicală națională și internațională, a cochetat cu modelingul, fiind una dintre persoanele pe care le-am văzut destul de des în reclame sau videoclipuri, a cochetat și cu televiziunea în postura de reporter sau chiar prezentator al unor proiecte de succes, iar acum a simțit că e momentul potrivit să acorde o atenție deosebită unei pasiuni pe care o are încă din copilărie: muzica!

Fiind unul dintre Așii pe care casa de producție DrumBox Production îi are în mânecă, I-KON a pregătit lansarea primului său single, “The Boy Who Likes To...”, produs de către Octav Paul, într-o manieră inedită: un teaser video scurt, captivant, menit să ne ofere în mod egoist doar o vagă idee despre cine ar putea fi acest personaj misterios, teaser pe care îl puteți vedea și voi mai jos.



Și, ca să ne debusoleze parcă și mai mult, I-KON ne dezvăluie: ”Sper că teaserul v-a stârnit curiozitatea. Dar trebuie să vă mărturisesc ceva: vocea pe care tocmai ați auzit-o nu este a mea! Haha! Vocea mea o veți auzi peste câteva zile, atunci când vom lansa oficial piesa! Iar asta nu este singura surpriză pe care v-am pregătit-o! :) Până una alta, ați ghicit cine sunt?

Oare cine este acest I-KON și ce-i cu atâta mister în jurul lui? Până și numele single-ului de debut, ”The Boy Who Likes To...” lasă loc de interpretări!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu