joi, 16 mai 2013

Piesa noua: Mike Angello feat. Randi - Doar o fata


Cel de-al doilea single al lui Mike Angello, "Doar o fata", este un featuring cu producatorul sau Randi si vine ca o surpriza atat pentru admiratorii artistului, cat si pentru fanii producatorului. Piesa este compusa de Randi si este pentru prima data in cariera sa muzicala de aproape un deceniu, cand acesta canta in limba romana. Toate melodiile celor de la Morandi fredonate de noi de-a lungul anilor, incepand cu primul hit, Love Me, au fost cantate in limba engleza.

"Mi-a placut starea piesei si am simtit nevoia sa o cant alaturi de Mike, pe care il consider un artist promitator si talentat. Cred ca voiam o schimbare de stil, sa experimentez ceva nou, iar Doar o fata e potrivita pentru asta...", spune Randi despre alegerea de a canta alaturi de Mike.

"Doar o fata" este diferita de single-ul de debut al lui Mike Angello, "Belong To You" prin tonul amuzant si usor ironic.Piesa vorbeste despre relatii, despre imaginea usor superficiala pe care unii o avem despre legaturile sentimentale, femei si dragoste in general.

Cu o voce senzuala si o atitudine indrazneata, Mike Angello revine in forta cu cel de-al doilea single din cariera sa muzicala, printr-o schimbare pe plan muzical si o noua imagine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu