duminică, 12 mai 2013

New single: Loreen - We Got The Power (Artwork + Lyrics)

Castigatoarea concursului Eurovision Song Contest 2012, Loreen, lanseaza un nou single.

Artista a postat pe pagina sa de facebook o poza, care parea a fi invaluita de "mister", insa fanii artistei si-au dat seama despre ce e vorba si anume despre un nou single, care este intitulat "We Got The Power". Avand in vedere ca pe poza postata pe facebook erau 2 hashtag-uri: #WeGotThePower si #Warrios, ne putem da seama ca piesa va fi cu sens, de fapt ca si celelalte piese de ale lui Loreen. Single-ul "We Got The Power" a fost produs de Moh Denebi si Björn Djupström, cei care au lucrat si la "My Heart Is Refusing Me", "In My Head" si alte piese superbe de pe albumul "HEAL". Saptamana viitoare, Loreen va canta in cadrul "Eurovision Song Contest 2013" la Malmo, asta in urma faptului ca a castigat concursul in 2012.

Pana la lansarea oficiala a single-ului "We Got The Power" (15 mai), va las mai jos cateva versuri din noua piesa si sa revedeti videoclipul "Heal". Sunteti curiosi sa auziti noul single? :)

P.S. Imi place extrem de mult de LOREEN si ma bucur si mai mult ca datorita lui Eugen Luchianiuc, voi avea (sper) un mesaj video de la artista mea preferata. :D Sa nu uitam s-o sustinem si pe reprezentanta Moldovei la Eurovision, Aliona Moon, care va canta piesa "O mie" in semifinala de pe 14 mai si cred cu tarie ca o va canta si in finala de pe 18 mai!

LYRICS:

"We Got The Power, power, power,
Feel it run through your veins
I got it, you got it, we got it,
Dance, dance, dance"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu