luni, 8 octombrie 2012

New song: Lady Gaga - Stache (Can you feed my love)

      Lady Gaga a lansat o piesa noua cu un beat mortal. Stache (can you feed my love) este una din piesele lucrate pentru noul material: Artpop.
      Piesele pe care Lady Gaga le posteaza online sunt menite sa ii tina pe Little Monsters ocupati pana la lansarea noului CD. Pe langa asta, trackurile ne introduc in noua era pe care Mother Monster o pregateste pentru noi: ARTPOP.
      Stache (Can you feed my love) are beat-uri geniale, e o piesa de club cu influente electro-pop cu o productie masiva ce include si un accent dubstep. Daca asta e sound-ul pe care il pregateste pentru Artpop, atunci suntem nerabdatori sa vedem cum va schimba industria muzicala de data asta!
      Track-ul a fost lansat printr-un joc pornit de Lady Gaga pe Twitter menit sa starneasca fanii sa mixeze vocea si remixul lui Zedd, colegul ei de la Interscope Records care a lucrat cu ea in studio pentru ARTPOP.
      Dupa ce i-am gasit vocea pe Cake Like Lady Gaga, Stache (Can you feed my love) continua motivul "Princess Die - Princess High" si lumea Disney plina de culori, de printese si povesti false.
      Albumul ARTPOP va aparea candva in viitorul apropiat iar pana acum suna precum un mix intre cele trei materiale lansate deja de Gaga: Fame a avut electro-pop, Monster Fame a avut sunetul dark si robotizat cu productii masive iar Born This Way ne-a dus in cluburile din anii '90.

SURSA: www.urban.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive