miercuri, 3 octombrie 2012

INNA - ARTISTUL NR 1 AL ROMANIEI

        Cantareata care a schimbat regulile in jocul de pe piata muzicala internationala ocupa din nou locul intai intre cantaretii din airplay-ul romanesc, conform Media Forrest.
        Lansata cu mega hitul "HOT", o bomba care a deturnat teritorii dupa teritorii, ajungand si in cele mai retrase colturi ale lumii, INNA a scos deja cel de-al doilea album si se pregateste pentru al treilea. Discuri de Platina si Aur in cele mai influente teritorii pentru muzica dance, colaborari cu aritsti internationali de prima mana ca Flo Rida si patrunderea pe o piata atat de restrictiva cum este America - INNA pare sa fi obtinut deja tot ce isi poate dori un artist. Dar ea este determinata sa nu se opreasca aici!
        Turneele in Mexic aduc impreuna mii de fani care alterneaza intre zambete si lacrimi de fericire de fiecare data cand o intalnesc. Iata ca, odata intoarsa acasa cu piesa "Tu si Eu" si ritmurile exotice si picante ale produtiei "INNdiA", cantareata ocupa din nou prima pozitie in topul celor mai ascultati artisti romani, conform Media Forrest. Cu ce ne mai poate surprinde oare INNA?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive