marți, 9 octombrie 2012

Videoclip nou: Andrei Leonte - Te iubesc cat 2

         Andrei Leonte a lansat clipul mult asteptat al celui mai recent single al sau, “Te iubesc cat 2”, prima piesa in colaborare cu casa de discuri Roton, ce a strans peste o jumatate de milion de vizualizari in doar o luna de la lansarea acesteia.
         Povestea regizata de Marius Olteanu vorbeste, ca si versurile piesei, despre o relatie ideala si despre un gest romantic pe care ar trebui sa-l faci macar o data in viata daca iubesti cat 2.
         Filmarile au tinut 3 zile si au avut loc la Corbu, la malul marii si nu au fost deloc lipsite de peripetii: Andrei a fost nevoit sa marsaluiasca peste 10 km, a urcat dealuri, a coborat vai, a fost zgariat pe fata si pe gat de iarba inalta si uscata, a fost alergat de caini pe plaja si, filmand o scena care nici macar nu a fost inclusa in montajul clipului, Andrei a cazut dintr-un copac, dar stati linistiti ca este teafar.
         Andrei, castigatorul primului sezon X Factor, a asteaptat cu emotie lansarea clipului alaturi de fanii sai care si-au dorit atat de mult acest videoclip, asa ca haideti sa urmarim clipul!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive