luni, 8 octombrie 2012

New video: Alex Mica - Breathe

         Alex Mica a lansat videoclipul piesei "Breathe", în care joacă alături de Adelina Pestriţu!
Interpretul piesei "Dalinda" a lansat cel mai nou videoclip al său pe Cancan.ro. Alex Mica a filmat alături de Adelina Pestriţu pe Transfăgărăşan şi într-o vilă luxoasă din Bucureşti.
         În videoclip, Adelina este iubita lui Alex Mica şi îl surprinde pe acesta cu o altă femeie. Astfel, povestea lor de dragoste cu plimbări romantice cu motocicleta pe Transfăgărăşan şi cu gesturi tandre ia o altă turnură.
         "Pe Alex îl cunosc şI îl apreciez foarte mult. Este unul dintre artiştii mei preferaţi şI un băiat minunat. Mi-a făcut mare plăcere să colaborez cu el. Am filmat o zi întreagă pe Transfăgărăşan şi mi-a fost atât de frig, încât nici nu vreau să-mi amintesc, unde mai pui că am şI rău de înălţime. Mi-am intrat foarte bine în rol, eu sunt iubita lui şI, la un moment dat, când am vrut să îi fac o surpriză, l-am surprins pe el în compania altei femei. Am trăit povestea din tot sufletul meu, m-am încărcat cu energie negativă şI nici când am ajuns acasă nu mi-am revenit, eram foarte încordată", a declarat Adelina Pestriţu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive