luni, 8 octombrie 2012

Single nou: Liviu Hodor feat. Mona - Da-mi vara inapoi

       In premiera pe Urban.ro, Liviu Hodor si Mona au lansat o piesa special pentru cei care plang dupa vara si le este dor de mare si de soare: "Da-mi vara inapoi".
       Acum cateva luni lansau “Je t’aime”, un single dedicat tutror celor indragostiti, tuturor celor pentru care vara inseamna iubire. Acum, Liviu Hodor si Mona readuc zilele fierbinti petrecute pe plaja alaturi de persoana iubita si lanseaza “Da-mi vara inapoi”, un single care imbina energia unei nopti de club cu romantismul unei zile senine petrecute la malul marii.
      “Vara este anotimpul perfect, asa ca nu putem sa il lasam sa treaca asa repede. Vara inseamna iubire, petrecere, calatorii, inseamna mare, soare, plaja si exact asta am vrut sa transmitem prin noul nostru single. Am captat energia celui mai frumos anotimp si am eliberat-o sub forma uni single care sunt sigur ca va va placea.”, povesteste Liviu Hodor.
      “Da-mi vara inapoi” este cel de-al treilea single realizat de catre Liviu alaturi de Mona iar ei cred ca va avea cel putin la fel de mult succes precum “Sweet Love” si “Je t’aime”.SURSA: www.urban.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blog Archive