miercuri, 29 august 2012

New single: Oana Matache feat. Fedarro - Finally

        Oana Matache se lanseaza oficial in muzica odata cu lansarea single-ului "Finally", piesa pentru care a colaborat cu Fedarro, un solist de R&B deja consacrat in SUA. "Finally" este una dintre multele compozitii semnate Oana Matache, iar la realizarea ei au participat Criss Yann si Shatyr.
        Pe langa "Finally", artista va mai avea parte si de alte colaborari toamna aceasta. Oana se dovedeste a fi un artist complet, avand in vedere ca si conceptul sesiunii foto ii apartine. Inca din noiembrie 2011 face parte din echipa Sindrum Media, unde s-a acomodat foarte repede si alaturi de care a demarat mai multe proiecte.
        "Finally (SFI- shining from inside) e o piesa de vibe pozitiv, o declaratie de dragoste transpusa in note muzicale. Energia ei si sound-ul cald sunt amprentele colegilor mei de la Sindrum Media, Criss Yann si Shatyr", declara Oana Matache.
        Chiar astazi, in ziua lansarii, echipa i-a facut o farsa cat se poate de matinala, pe care urmeaza sa o vedeti intr-unul din urmatoarele episoade Sindrum.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu