joi, 2 august 2012

New video: Viky Red - Love You


        Viky Red isi lanseaza astazi cel mai recent videoclip, "Love you", in exclusivitate pe Libertatea.ro!
Dupa ce prima piesa din cariera sa solo, "If you ever feel", a depasit granitele tarii, Viky Red tinteste spre un succes cel putin la fel de rasunator si cu cel de-al doilea single, "Love you", care beneficiaza incepand de astazi de un videoclip special, in regia lui Iulian Moga.
         "Clipul piesei ‘Love you' continua povestea din ‘If you ever feel'. Era firesc sa lucrez cu aceiasi oameni: Iulian Moga - impreuna cu echipa lui, Roco Media - si actrita Maria Bata. O aparitie surpriza in clip este designerul Florin Dobre, cel care se ocupa de imaginea mea. Veti vedea ce schimbari intervin in vietile personajelor si cum se poate subrezi iubirea sub povara faimei si a banilor. Sper sa va placa!" a declarat Viky Red.
         Artistul a prezentat clipul in avanpremiera ieri seara, in cadrul unui eveniment organizat intr-un club din Bucuresti. Cu aceasta ocazie, Viky Red a sustinut si un concert cu piese noi - cum ar fi "Alright", "Deep into your heart" sau "Just for you" - care se vor regasi pe albumul de debut al artistului.
         Cum am mai zis odata - nu ma mai pot satura de piesa asta! E pur si simplu GENIALA, iar videoclipul vine ca o completare vizuala perfecta a versurilor! :X Voi ce parere aveti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu