miercuri, 1 august 2012

AKCENT, CAP DE AFIS ALATURI DE B.O.B SI LLOYD


       Cea mai celebra si longeviva trupa romaneasca, Akcent, a sustinut in weekend un concert spectaculos in fata a zeci de mii de oameni la unul dintre cele mai mari festivaluri din Letonia.
       Cap de afis la sectiunea hip hop/ R'n'B au fost renumitii B.O.B si Lloyd. Primul dintre ei, celebru rapper, cantaret si producator american, a ocupat prima pozitie in topurile internationale atat cu primul sau single, "Nothin' On You", cat si cu cel de-al doilea, "Airplanes", fiind numit in acelasi timp in topul MTV "Cel Mai Hot Mc". Scena dance/ pop a fost dominata de prezenta electrizanta a celor trei artisti romani, Adi, Sorin si Mihai.
       Fanii, dar in special fanele, au asteptat ore intregi pentru un autograf si au dansat pana spre dimineata pe muzica semnata Akcent. Baietii si-au cerut apriori scuze in versuri pentru faptul ca nu au putut petrece mai mult timp cu publicul, cantand alaturi de acestia deja celebrul "I'm Sorry".
       In toamna cei trei se pregatesc pentru un turneu amplu in unele dintre cele mai mari cluburi din afara tarii, acolo unde se da tonul pentru ritmurile industriei muzicale internationale. Cu prezente pe radiourile de pe aproape toate continentele lumii, trupa are in acest moment un adevarat statut de vedeta internationala, fiind unii dintre preferatii popoarelor asiatice, cum ar fi India sau Pakistan.
       Trupa se pregateste pentru filmarea videoclipului celui mai nou mega hit, "Chimie intre noi". Filmarile vor avea loc la jumatatea lunii august, realizandu-se atat in romana cat si in engleza, baietii primind deja cereri speciale pentru piesa din afara tarii. Scenariul cuprinde elemente surpriza, fiind o poveste de dragoste dintre doi adolescenti. Cheia rezolvarii dramei dintre cei doi sta in mana lui Mihai, Sorin si Adi, care vin cu o solutie inovativa si un cadou...aparte.
       Desi au o agenda de concerte foarte incarcata, Adrian, Sorin si Mihai continua sa lucreze in studio, de acolo de unde la inceputul toamnei vor izbucni in forta noile ritmuri ale toamnei muzicale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu