joi, 30 august 2012

New video: Linkin Park - Lost In The Echo


       Celebra trupa rock Linkin Park a lansat un nou videoclip pentru 'Lost In The Echo'. Piesa este cea de-a doua extrasa pe single de pe albumul 'Living Things'.
       Regizat de Jason Zada si Jason Nickel (realizatorii viralului 'Take This Lollipop'), 'Lost In The Echo' este un videoclip interactiv, incorporand in formatul lui poze de pe profilul Facebook al celui care vizioneaza productia, realizand o lume digitala cu totul noua .
       Aplicatia video se foloseste de fotografiile utilizatorului Facebook pentru o experienta care depaseste granitele vizualizarilor de clipuri din prezent. Fanii vor fi uimiti de experienta oferita de videoclip si efectele video unice.
       Albumul 'Living Things' a fost lansat in acesta vara, debutand pe prima pozitie in topul american 'Billboard 200'. Astfel, Linkin Park a reusit sa inregistreze un nou record - singura trupa sau artist din lume care are cele mai multe albume de number 1 din acest secol.
       In prezent, trupa care a concertat si in Romania in acesta vara este in turneul '2012 Honda Civic Tour' alaturi de Incubus si Mutemath.

Si voi puteti incerca aplicatia video pe www.lostintheecho.com 

Pentru cele mai recente informatii legate de trupa accesati: www.linkinpark.com.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu