marți, 14 august 2012

New single: Soparla (Ex. Animal X) - Losing my mind

       După o pauză de doi ani, de când s-a despărţit de Animal X, Şopârlă, alias Alexandru Salaman, şi-a făcut din nou apariţia în lumea muzicală cu o nouă piesă!
Noul single se numeşte „Losing my mind”, a fost produs în studiourile Sindrum Media, piesa fiind compusă de Ioana Matache şi Shatyr. Pe sound-ul piesei şi-au mai pus amprenta Criss Yann şi Noni, iar la realizarea textului a participat şi Şopârlă. Solistul apare cu un look nou fresh, despre care spune că îl reprezintă! Cât despre ideea de revenire, Şopârlă spune că se gândea de mult, însă i-a fost greu să pornească o cariera solo de unul singur. Tocmai de aceea a vrut să facă parte din echipa Sindrum, unde ştie ca are un punct de sprijin serios.
       “Piesa “Losing my mind” mă reprezintă din toate punctele de vedere. Are atat o latură electro, aşa cum sună muzica lui şi în trecut, cat şi un iz mai fresh, mai radio-friendly. Din punct de vedere al textului, refrenul descrie foarte bine starea în care mă aflam atunci când am început lucrul la proiectul solo. Eram în căutarea vibe-ului, imi pierdeam minţile şi în sfârşit am găsit drumul pe care vreau să merg mai departe”, spune Şopârlă.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu