joi, 2 august 2012

Fun. si Skrillex - printre favoritii MTV Video Music Awards

         Trupa "Fun." isi continua ascensiunea fulminanta in industria muzicala, piesa "We Are Young" fiind nominalizata la premiile muzicale MTV pentru "Best New Artist" si "Best Pop Video".
 In plus, la toamna "Fun." se vor imbarca intr-un turneu european care va include concerte in Olanda, Germania, Suedia, Norvegia, Luxemburg, Belgia, Irlanda, Spania sau Regatul Unit.
          Pentru mai multe detalii referitoare la turneu accesati: http://ournameisfun.com/tour. Pe langa "Fun.", printre nominalizati se numara si Duck Sauce, Martin Solveig si Skrillex.
          Detinator a trei premii Grammy, Skrillex este prezent printre nominalizatii MTV in categoriile: "Best Electronic Dance Music Video" ("First Of Year") si "Best Visual Effects".
Duck Sauce a reusit sa primeasca doua nominalizari : "Best Electronic Dance Music Video" si "Best Direction" pentru single-ul "Big Bad Wolf'". In plus, DJ-ul si producatorul Martin Solveig se afla si el printre favoritii premiilor MTV in categoria "Best Electronic Music Video" pentru "The Night Out".
          Va puteti vota favoritii accesand: www.mtv.com/ontv/vma/2012/categoriesjhtml.
Gala premiilor MTV Music Awards se va sustine pe data de 6 septembrie in cadrul "Staples Center" din Los Angeles.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu